Для юридичних осіб необроблена деревина, в тому числі деревина для непромислового використання (далі дрова паливні), згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 04 грудня 2019 № 1178 реалізується лісогосподарськими підприємствами області через електронні аукціони.

Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, передає ChesnoNews.

З графіками проведення аукціонів, що здійснюються держлісгоспами Черкащини через Українську універсальну біржу можна ознайомитися за посиланням.

Регламент з організації та проведення біржових торгів з купівлі-продажу необробленої деревини та пиломатеріалів на товарній біржі ТОВ Українська універсальна біржа ТУТ.

Реалізація дров паливних населенню відбувається за зверненням громадян із заявою, паспортом та ідентифікаційним кодом в одне з лісогосподарських підприємств області чи лісництв.

Більш детальна інформація про реалізацію деревини дров’яної непромислового використання населенню для опалення та контактні дані осіб в лісгоспах та лісництвах, які відповідають за реалізацію дров паливних, знаходиться ТУТ. Також фізичні особи можуть придбати дрова через інтернет магазин Дрова Є.