Нові боксерські шоломи, понад 200 пар рукавичок, комплекти форми, захист для тіла, груші та м’ячі відтепер матимуть у своєму розпорядженні вихованці КДЮСШ «Вікторія» та ще деяких боксерських клубів у Черкасах.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Сучасне спорядження для більш безпечних і зручних тренувань передали для школи перший заступник міського голови Сергій Тищенко та заступниця міського голови Анастасія Чубіна. Принагідно, вони ознайомилися із умовами, в яких виховують майбутніх чемпіонів, та поспілкувалися із юними спортсменами.

– Дякую всьому тренерському колективу, який працює в цій школі та вкладає душу в кожного зі своїх вихованців. Знаю, що ви всі живете цією справою, – прокоментував Сергій Тищенко. – Зараз у нашому місті є багато прикладів відомих боксерів, на яких можна рівнятися. Але навіть якщо хтось і не стане чемпіоном, іменитим спортсменом, ваші тренування допоможуть у житті кожного з вас. Бокс – це не тільки про кулаки. Це сила духу й внутрішній стержень. Тож ми й надалі працювати для того, аби в наших юних спортсменів був найкращий інвентар та обладнання.

– Це гарне поповнення для спортивної школи, з яким наші боксери зможуть ще більше та завзятіше тренуватись, – прокоментувала Анастасія Чубіна. – Ми, як влада, зацікавлені в тому, щоб розвивати, мотивувати, заохочувати та підтримувати наших спортсменів. Для того, щоб популяризувати спорт в нашому місті, ми, перш за все, маємо створити хороші умови в наших залах.

Спортивна школа «Вікторія» заснована в 1985 році. Нині тут працюють 20 тренерів-викладачів у 6 відділеннях: це бокс, вільна боротьба, греко-римська боротьба, дзюдо, пауерліфтинг та важка атлетика.

Зараз тут тренується близько 700 дітей. 200 із них відвідують секцію із боксу. Тренування проходять у 5 залах, що розташовані в різних куточках Черкас. Спортсмени цієї КДЮСШ гідно захищають честь міста, області та держави на змаганнях різного рівня.

Тренерський склад вдячний за спортивне поповнення. Зазначають: новий інвентар важливий як для занять у залі, так і для участі вихованців у змаганнях, оскільки є певні вимоги до спорядження.