Через критичну ситуацію в об’єднаній енергосистемі країни та велику кількість пошкоджених енергооб’єктів по Черкаській області з 18 листопада об 00:00 годин розпочнуть застосовувати графіки аварійних відключень з уточненням годин відключення/включення.

Про це інформують у ПАТ “Черкасиобленерго”, передає ChesnoNews.

Такі графіки застосовуються у дві черги, де на три години вимикатиметься електроенергія та на три години вмикатиметься. Період відключення сягатиме три години, але може бути і довшим. Можливі зміни в годинах відключення/включення за розпорядженням диспетчера НЕК «Укренерго» без попередження.

Нині живлення області здійснюється з обмеженням потужності задля збереження енергосистеми та її відновлення. Просимо зберігати спокій, енергетики роблять усе можливе для стабілізації роботи енергосистеми на Черкащині.

Для зручності громадян фахівці ПАТ «Черкасиобленерго» працюють над розробкою та оптимізацією ГАВ (графіків аварійних відключень з уточненням годин відключення/включення), які будуть оприлюднені на сайті Товариства до 24:00. Слідкуйте за нашими оновленнями.

Дізнатися про перерви в електроживленні можна за допомогою паблік-акаунту Viber, чат-боту Telegram та особистого кабінету споживача (детальніше за посиланням). Якщо Ви не маєте можливості скористатися одним із цих сервісів телефонуйте до кол-центру 24/7 Товариства за багатоканальними номерами (0472) 33-87-87, (093) 170-40-57, (050) 434-87-87, (067) 690-48-48, 0800-501-328 та дізнайтеся про перерву в електроживленні та тип відключення саме за Вашою адресою, назвавши свій особовий рахунок, адресу та ПІБ споживача на якого зареєстрований договір.