Черкаський ФК ЛНЗ, який напередодні достроково забезпечив собі вихід у чемпіонський раунд, в черговому турі першості України серед команд Першої ліги зустрівся із командою Скорук із Томаківки, що на Дніпропетровщині.

Програвши 0:3 в першому колі в Черкасах, Скорук мав намір поквитатися із суперниками. Та ЛНЗ почав гру дуже солідно.

Кожен огріх суперників гості старалися покарати ударами – і обидва голи на старті провели якраз після необачних виносів м’яча в виконанні скоруківців. Так, на 7-й хвилині номінальні господарі відбивалися після подачі штрафного в виконанні Савіна. М’яч винесли на лінію карного майданчика, де його підстеріг Денис Долинський. Сильний удар з правої ноги в дальній кут – це 0:1.

На досягнутому ЛНЗ не зупинився. Добре працювали фланги, було немало проходів із подачами та прострілами. І ось ще один невдалий винос м’яча в поле призвів до другого голу. Ситуація зі сторони здавалася значно менш небезпечною, проте свою роль зіграв високий індивідуальний рівень Савіна. Антон підхопив м’яча метрів за 25 від воріт і з правої ноги по красивій дузі направив його в ворота – 0:2.

У другому таймі Скорук активізувався, подав немало кутових, але змінити хід гри не зумів.

Скорук (Нікопольський район) – ЛНЗ (Черкаси) – 0:2

Умань. Центральний стадіон. 19 листопада. 13:00. Арбітр: Євген Назаров (Харків)

Голи: Долинський, 7, Савін, 17

Склад ЛНЗ: Самойленко, Солдат, Лопирьонок, Синьогуб (Швець, 46), Савін, Євдокимов, Хамелюк (Сторчоус, 58), Долинський (Полюлях, 85), Тищенко, Тяпкін (Замуренко, 58, Ляшенко, 81), Нехтій.

В.о. головного тренера: Олександр Ковпак.