До  Дня Української Армії, 9-11 грудня, у Черкасах відбудеться молодіжний благодійний перформанс «На тон ближче до перемоги».

Ініціатива належить провідному активу черкаських шкіл – Учнівській Міжпарламентській Асамблеї. Партнерами заходу виступила арт-галерея «Склад №5», PrintPro. Це нещодавно відкритий і концептуально новий, унікальний для Черкас, арт-простір, мистецьки виконаний  у інноваційному  модерновому оформленні.

Благодійний перформанс «На тон ближче до перемоги» – це благодійна виставка незвичайних стильних картин, авторами яких є учні черкаських шкіл. Подія супроводжуватиметься піснями та декламацією віршів. Також, на відкритті виставки відбудеться аукціон, усі кошти від якого підуть на допомогу нашій армії.

Відкриття виставки – 9 грудня о 16:00-19:00, у арт-галереї «Склад №5» (вул. Надпільна 252, вхід зі сторони заїзду до фітнес-центру).

До речі, наразі у арт-галереї «Склад №5»  діє виставка «Містичний живопис» Дениса Адушкіна (до 4 грудня), 17 грудня відкриється спільна виставка Марії Гвасалія та Олександра Породька «Глибини душі», а 3 грудня відбудеться Акустиквечір.ка.

Стежити за заходами у арт-галереї «Склад №5»   можна  ось тут: https://www.instagram.com/p/ClgKdCjIaa3/?utm_source=ig_web_copy_link.



Учнівська Міжпарламентська Асамблея буде щиро рада бачити на відкритті виставки представників ЗМІ. Зв’язатися із УМА стосовно деталей заходу можна за такими контактами:

Керівник  проєкту Вікторія Шапошник (098 913 91 90,   shaposhnyk.viktoriia1@gmail.com

Співкерівник  проєкту (голова Учнівської міжпарламентської асамблеї_  Анна Кравченко (073 467 03 12,   anniekrav0110@gmail.com

Для довідки:

Учнівська міжпарламентська асамблея – організація, що має на меті згуртування учнівської молоді Черкас, активних представників самоврядування шкіл, які прагнуть змін для свого міста, задля спільної реалізації заходів у освітньому, культурному, екологічному, суспільному та інших напрямках.

Оксана Савіцька