Трапляються ситуації, коли для забезпечення комфортного життя потрібні спеціальні гігієнічні товари. Це може бути післяпологовий або післяопераційний період, необхідність довгий час перебувати в лежачому положенні, хвороби сечової системи, літній вік. Щоб людина почувалася більш впевнено та максимально зручно, у магазинах пропонують сучасні засоби гігієни для дорослих. Їхнє головне призначення — вбирання фізіологічних рідин і нейтралізація запахів. Асортимент гігієнічних товарів широкий, для кожного індивідуального випадку можна підібрати оптимальний варіант.

Різновиди гігієнічних товарів

В інтернет-магазині СУХО можна придбати такі засоби гігієни для дорослих:

  • Одноразові пелюшки

Чудовий варіант для людей, які мають таку проблему, як нетримання сечі, а також у післяопераційний період. Надійно вбирають вологу, пропускають повітря, нейтралізують неприємні запахи. Пелюшки можна стелити на постіль.

  • Підгузки

Підгузки кріпляться на талії за допомогою застібок-липучок по обидва боки. Вони добре вбирають вологу, не спричиняють алергічних подразнень, виготовлені з приємного на дотик м’якого матеріалу, мають додаткові бар’єри для захисту від протікань.

  • Трусики-підгузки

Виріб візуально імітує звичайну спідню білизну, при цьому має здатність добре вбирати вологу, зручно облягає фігуру, непомітний під одягом. Гарний приклад — підгузки-трусики AMD Pant Normal 3 Large. Такі моделі використовуються одноразово, оптимальні для післяопераційного періоду.

  • Післяпологові прокладки

Такі прокладки довші й товстіші за звичайні, краще поглинають рідину. Ідеальний варіант для жінок, які нещодавно народили дитину.

  • Урологічні прокладки

Призначені для використання при легкому чи середньому ступені нетримання сечі, можуть бути ароматизовані, оснащені спеціальними крильцями для зручного кріплення. Жіночі моделі повторюють контури спідньої білизни, чоловічі — можуть бути як видовженими V-подібної форми, так і у вигляді прямокутних вкладишів. Крім того, є прокладки для пацієнтів із нетриманням калу.

Як вибрати гігієнічні засоби

Перед купівлею товарів гігієни для дорослих треба враховувати такі чинники:

  • основне призначення;
  • стать;
  • комплекція людини (для визначення правильного розміру);
  • рівень поглинання (вимірюється в краплях).

Варто також зважати на додаткові характеристики, такі як зовнішній вигляд, наявність додаткових захисних бортів, спосіб кріплення, кількість засобів у пакунку.