Правоохоронці Черкаського районного управління поліції викрили та задокументували діяльність 35-річної дилерки в наркобізнесі. Жінка систематично збувала заборонені речовини на території міста Черкаси.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Слідчі та оперативники, під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури, затримали правопорушницю щойно вона збула наркотик-метадон. Під час обшуку у неї вилучили поліетиленові пакетики із кристалічною та рослинною речовиною, ваги та 27 тисяч гривень.

Правопорушницю затримали у порядку статті 208 КПК України. Їй повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу) та ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання наркотичного засобу з метою збуту та незаконний збут наркотичного засобу, вчиненого повторно) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством жінці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.