18 грудня у катарському Лусаїлі відбувся фінал чемпіонату світу з футболу. У головному поєдинку Мундіалю зустрілися національні команди Франції та Аргентини.

Команда Ліонеля Скалоні не стала зі стартовим свисток кинулася в атаку. На 23-й хвилині Усман Дембеле сфолив у власному штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Ліонель Мессі та вивів Аргентину вперед.

Поки підопічні Дідьє Дешама приходили до тями, аргентинці забили другий гол. Алексіс Макаллістер віддав пас урозріз на Анхеля Ді Марію, а той збільшив перевагу своєї команди.

У другій половині зустрічі аргентинці не думали скидати темп. Франція ж уперше пробила по воротах Аргентини на 68-й хвилині.

На 80-й хвилині матчу з пенальті Кілліан Мбаппе реалізував пенальті та забив свій шостий гол на турнірі, а ще за 60 секунд форвард ПСЖ оформив дубль після передачі Маркуса Тюрама, зрівнявши рахунок у поєдинку.

Основний час матчу між Аргентиною та Францією завершився внічию з рахунком 2:2.

На 109-й хвилині другого овер-тайму Ліонель Мессі забив свій другий гол у матчі та вивів аргентинців уперед. Але за дев’ять хвилин Мбаппе знову реалізував пенальті та, оформивши хет-трик, зрівняв рахунок у поєдинку.

У серії післяматчевих пенальті перемогу здобула збірна Аргентини з рахунком 4:2. Свої удари реалізували Мессі, Мбаппе, Дібала, Паредес, Коло-Муані та Монтіель. Не змогли забити: Коман, Тчуамені.