Більше 700 кілограмів печива приготували колективи закладів дошкільної освіти для бійців на передову. У такий спосіб діти разом із батьками та вихователями вирішили привітати наших захисників із днем святого Миколая Чудотворця та прийдешніми Різдвяними святами.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

У коробках – духмяне свіже печиво, розписані пряники, дитячі малюнки, обереги та щирі листи для наших захисників. Вихованці дитячих садків міста разом із батьками та вихователями працювали кілька тижнів поспіль, готуючи подарунки. Їх передадуть на передову через волонтерів.

«У день святого Миколая Чудотворця всі заслуговують на приємні сюрпризи. Тож заклади дошкільної освіти міста вирішили теж стати «миколайчиками» для наших військових, подарувати атмосферу домашнього тепла і любові захисникам на передову, – говорить заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна. – Всі старалися від душі, допомагали одне одному. Це найменше, що ми можемо зробити в цей святковий день для військових, які зараз борються з безжальним ворогом. Гадаю, воїнам буде надзвичайно приємно куштувати смаколики і читати зворушливі дітячі листи, переглядати добрі малюнки, які надихють, мотивують, від яких віє теплом рідної домівки та вірою в Перемогу».