Надихаючим прикладом тристоронньої співпраці громадянського суспільства, бізнесу та влади визнали проєкт «Гуманітарний центр Черкаської міської ради».

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Він став одним з переможців у конкурсі історій про кращі спільні проєкти в рамках інформаційної кампанії «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». Конкурс був реалізований Міністерством культури та інформаційної політики України та Секретаріатом Кабінету Міністрів України спільно з проєктом «Ініціатива секторальної підтримки України». Останній реалізується ICAP Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки широкій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Черкаська міська рада за участь у конкурсі отримала подяку, а історія про Гуманітарний центр була надрукована у всеукраїнському збірнику.

Нагадаємо, Гуманітарний центр Черкаської міської ради був створений у перші дні повномасштабного вторгнення рф в Україну за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка. Він став одним з найпотужніших в Україні за обсягами та напрямками діяльності. Тут надають різнопланову підтримку як внутрішнім переселенцям, так і захисникам України. Роботу центру підтримують низка громадських, благодійних, волонтерських, релігійних організацій, медичні установи та місцеві бізнеси.