В Черкаському районі провели в останню путь воїнів, які віддали найцінніше – своє життя.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах попрощалися з двома правоохоронцями – зі старшим сержантом поліції, водієм взводу № 1 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області Віктором Мазуренком та лейтенантом поліції, інспектором взводу № 2 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області Михайлом Пустовітом, які підірвалися на ворожих мінах у Херсонській області.

Мазуренко Віктор Олександрович, 1981 року народження. Помер 16 грудня 2022 року внаслідок отриманих тяжких поранень. Похований в селі Червона Слобода.

Пустовіт Михайло Миколайович, 1986 року народження. Помер 16 грудня 2022 року від отриманих важких поранень. Похований в с.Селище.

  • У Смілі віддали шану стрільцю-санітару відділення взводу роти спецпризначення, солдату Віталію Цьомі.

Цьома Віталій Петрович, 1986 року народження. Загинув 6 грудня 2022 року внаслідок множинних поранень не сумісних з життям на Донеччині.

  • У Корсунь-Шевченківській громаді відбулася прощальна церемонія з сапером окремої десантно-штурмової бригади Євгеном Достоваловим.

Достовалий Євген Миколайович, 1992 року народження. Загинув 13 грудня 2022 року на Донеччині.

  • У Степанецькій громаді у жалобному мітингу попрощалися з командиром механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону, старшим лейтенантом Миколою Гарбузом.

Гарбуз Микола Миколайович, 1976 року народження. Загинув 15 грудня 2022 року на Луганщині.