У Черкасах з нагоди Дня соборності України відбудеться концертна програма «Пісня єднає серця». З цієї нагоди 22 січня о 14.00 усіх охочих запрошують у міський будинок культури ім. Кулика.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Де єдність – там сила». Ці слова є лейтмотивом концертної програми, адже єдність України є основою нашої державності, запорукою нашої перемоги, якої ми так прагнемо нині.

Під час заходу люди почують цікаві факти з історії Дня соборності та життя видатних діячів-державотворців, зможуть об’єднатися у символічний ланцюг єдності. А свої таланти глядачам демонструватимуть кращі вокальні й хореографічні колективи міського будинку культури ім. Кулика, Багатопрофільного молодіжного центру, Центру дитячої та юнацької творчості, музичних шкіл та шкіл мистецтв нашого міста. Лунатимуть патріотичні, народні та сучасні пісні у виконанні як молодих, так і відомих талантів.

Організатори подбають про безпеку учасників та гостей заходу. В разі повітряної тривоги люди зможуть спуститися в укриття, яке розташоване на території Будинку культури.