Трагічний випадок стався 8 вересня минулого року. 60-річний працівник проводив роботи зі зварювання залізобетонних плит огорожі будівельного майданчика. Під час зварювання закладних деталей огорожі залізобетонна плита впала на електрозварника. Потерпілий отримав травми несумісні з життям.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Черкаській області відкрили кримінальне провадження, провели ряд слідчих дій, експертиз та встановили очевидців події. Правоохоронці вжили усіх заходів у розслідуванні нещасного випадку зі смертельним наслідком.

17 січня  слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, повідомили чотирьом фігурантам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі строком до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідство триває.