Двох мужніх і відважних воїнів-черкащан сьогодні провели у останню путь. Черкаси попрощалися із Дмитром Леусом і Костянтином Калеником.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Штаб-сержанту Дмитрові Леусу було 38 років. За спеціальністю він був водієм-автослюсарем. З 2003 по 2005 рік служив за контрактом в одній з військових частин. У мирний час Дмитро Анатолійович працював на «Азоті» охоронцем та водієм-експедитором в приватній фірмі. У вересні 2022 року був призваний захищати Україну від російського ворога. На жаль, 15 січня його життя обірвалося у запорізькій лікарні.

Молодшому сержанту Костянтину Каленику нещодавно виповнилося 37 років. За професією він був слюсарем з ремонту автомобілів, працював у сфері будівництва. З 2018 по 2021 рік служив за контрактом у Збройних Силах України, був учасником АТО. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист рідної землі, служив у мінометній батареї механізованого батальйону. Вірний військовій присязі, Костянтин Петрович поліг у бою під Бахмутом.

Ніколи не забудемо, якою ціною ми зустрічаємо кожен новий ранок. Світла пам’ять загиблим героям. Щирі співчуття рідним і близьким.