Черкаський район провів у останній путь захисників нашої держави.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • Трьох молодих хлопців-захисників України провели у останню путь у Черкасах. Сергію Мандзюку і Сергію Риндичу було по 23 роки. Арсенію Харченку – 26.

Мандзюк Сергій Русланович, 1999 року народження. Народився на Чигиринщині. Служив водієм протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки. Загинув на Донеччині, отримавши поранення, несумісне з життям.

Риндич Сергій Сергійович, 1999 року народження, родом з Черкас. З 2019 року служив у ЗСУ за контрактом на посаді інструктора школи загальновійськової підготовки. Під час ворожого обстрілу на Донеччині отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер.

Харченко Арсеній Сергійович, народився 1996 року в м. Черкасах. У 2022 році призваний по мобілізації у військову частину та призначений на посаду водія стрілецького взводу стрілецької роти. Загинув 26.01.2023 на Донеччині.

  • У Канівській громаді провели в останню путь двох земляків-військових – старшого солдата, старшого водія аеромобільної роти аеромобільного батальйону військової частини Олександра Жадана та старшого солдата, стрільця-помічника гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини Олександра Миндру.

Жадан Олександр Олександрович, 1994 року народження. У травні 2022 року добровольцем пішов на фронт. Загинув 25.01.2023 на Донеччині, мужньо виконуючи військовий обов’язок.

Миндра Олександр Сергійович, 1974 року народження, загинув 24.01.2023 на Донеччині під час виконання військового обов’язку.

  • У Смілі попрощалися з навідником гранатометного відділення взводу та роти вогневої підтримки, старшим солдатом Олександром Штаньком та кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини Валерієм Сокуром.

Штанько Олександр Іванович. 4 серпня йому виповнився 41 рік. Олександр народився у селі Петропавлівка, Городищенського району. Загинув 27 січня 2023 року на Донеччині.

Сокур Валерій Петрович, 1971 року народження. Загинув 25.01.2023 під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

  • У Корсунь-Шевченківській громаді провели в останню путь старшого солдата, навідника зенітного артилерійського відділення окремого батальйону бригади територіальної оборони Луганщини Віталія Перехреста та старшого солдата, радіотелефоніста самохідної артилерійської бригади окремої механізовано бригади імені Чорних Запорожців Олега Собченка.

Перехрест Віталій Володимирович, 1980 року народження. Навчався в Корсуні-Шевченківському, проходив військову службу в лавах Збройних Сил України. Жив і працював у Корсуні- Шевченківському. Добровільно пішов захищати рідну землю. Героїчно загинув 6 грудня 2022 року під час запеклого бою на Донеччині.

Собченко Олег Андрійович, 1973 року народження. Учасник Революції Гідності, ветеран АТО. Загинув 24 січня 2023 року від отриманих поранень на Донеччині.

  • У Балаклеївській громаді попрощалися з солдатом, номер обслуги відділення кулеметного взводу механізованого батальйону Богданом Петренком.

Петренко Богдан Валерійович, загинув 24 січня 2023 року у Донецькій області. Йому був лише 31 рік.

Співчуття рідним і близьким! Вічна Слава Героям!