Нещодавно відзначили ювілей створення підрозділу «Титан» Управління поліції охорони. Тридцять років безцінного досвіду та незламних традицій, постійна готовність до виконання найскладніших та найвідповідальніших завдань завоювали довіру та повагу громадян.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

­– Поліцейські взводу «Титан» Управління поліції охорони в Черкаській області – беззаперечні фахівці в галузі охорони, супроводу небезпечних та цінних вантажів, захисту фізичних осіб. Вони наділені спеціальними повноваженнями відповідно до Закону України «Про національну поліцію», мають право застосовувати вогнепальну зброю та спеціальні засоби. Крім того, в лавах «Титану» проходять службу найпідготовленіші та найдосвідченіші поліцейські. Підрозділ забезпечений найсучаснішими засобами озброєння та захистом, ­– запевняє начальник Управління поліції охорони в Черкаській області полковник поліції Василь Курятник.

Під час російської агресії працівники підрозділу «Титан», наближаючи Перемогу, виконують надважливі завдання по перевезенню небезпечних вантажів в критичні регіони нашої держави та деокуповані території, нерідко під час ворожих обстрілів. Загальний пробіг автотранспорту підрозділу за 2022 рік становить близько мільйона(!) кілометрів.

Замовивши послуги з охорони, перевезення, супроводу небезпечних та цінних вантажів, громадяни можуть бути впевнені, що він прибуде в пункт призначення цілим та неушкодженим у визначений договором строк.

Для консультації та замовлення послуг телефонуйте за коротким номером 9899 або на сайті  https://securitypolice.com.ua/.