Паріматч — це міжнародний букмекерський холдинг, заснований у 1994-му. Бренд народжений в Україні, ставши першим легальним провайдером ставок і азартних розваг після ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. У 2022 році Parimatch удостоєний премії SBC Awards у номінації «Найкращий беттінг і iGaming оператор Східної Європи», підтвердивши статус лідера індустрії розваг.

Компанія офіційно присутня в більш ніж 15 країнах світу, обслуговуючи понад 3 мільйони активних клієнтів. Вважається технологічним новатором і IT-гігантом у зайнятій ніші цифрових інтертейнмент продуктів. Входить до ТОП-5 айтішних роботодавців України за версією DOU.ua, найбільшої спільноти розробників.

Після реструктуризації корпорацією взято курс «екологічного» розвитку, що базується на європейських принципах відповідальної гри та кібербезпеки. Серед амбасадорів бренду — легенди світового спорту: Олександру Усик, Макгрегор і Майк Тайсон.

Паріматч після 24 лютого 2022 року

Всупереч скепсису і відвертому наклепу, Паріматч стала однією з перших беттінг-компаній, яка після повномасштабного вторгнення Росії в Україну беззастережно засудила країну-агресора і вивела з її території бізнес. Ще деякий час після цього конкуренти паплюжили ім’я бренду, звинувачуючи його в перелицюванні. Стверджувалося, мовляв, ніхто франшизу не відкликав, а змінилася тільки торгова марка. Утім, пізніше неодноразово було доведено, що всі подібні провокації безпідставні й до дійсності жодного стосунку не мають.

За 11 місяців війни компанія Parimatch не словом, а ділом висловила проукраїнську позицію, встигнувши за цей час:

  • стати офіційним партнером президентської ініціативи United24;

  • провести спільно з Сергієм Притулою збір коштів на БПЛА для ЗСУ;

  • організувати благодійний аукціон разом з амбасадором бренду Олександром Усиком;

  • допомогти евакуювати 600 цивільних із гарячих точок і забезпечити 4000 спальних місць для переселенців;

  • поставити на фронт 171 автомобіль, 3 682 бронежилети, 14 485 комплектів амуніції, ще стільки ж медичних наборів, 75 генераторів і сотні одиниць іншої техніки.

Загалом сума добровільних пожертв, зроблених Паріматч на підтримку наших захисників, склала 386 мільйонів гривень. Ще 325 млн. грн було сплачено до державного бюджету як податки та ліцензійні відрахування.

Пам’ятаючи про клієнтів

Попри складні умови воєнного часу, активну залученість всієї команди Parimatch Ukraine у волонтерську діяльність і роботу благодійного фонду компанії на межі можливостей, тут не забувають про ігрове ком’юніті. Букмекер продовжив надавати високоякісні послуги, створюючи комфортні умови для отримання захопливих емоцій від гри. Сайт оператора залишається надійним, безпечним і відкритим для мільйонів відвідувачів щодня. Всупереч новим викликам екосистема холдингу стала тільки кращою та технологічнішою, а доступні на ній розважальні продукти варіативнішими.