Працівники та вихідці з поліції охорони Черкащини сьогодні перебувають на фронті та мужньо боронять нашу країну від російського агресора. Серед таких і Євгеній Володимирович Довгополий.

Про це розповідає пресслужба Поліції охорони Черкаської області, передає ChesnoNews.

На початок війни з російським агресором Євгеній перебував на службі в батальйоні поліції охорони на посаді поліцейського взводу реагування, показуючи приклад колегам своїм відношенням до виконання службових обов’язків. Одним словом – був кращим працівником взводу реагування батальйону. Як ініціативного та відповідального працівника, його було визначено старшим на блокпосту на одному з виїздів з Черкас, бо керівництво впевнене на сто відсотків – де Довгополий, там поставлене завдання буде виконано на відмінно.

В серпні 2022 року Євгеній прийняв рішення стати на захист країни – пішов добровольцем до лав ЗСУ. Нині на посаді командира відділення першого штурмового взводу 13 батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, на різних напрямках боронить кордони нашої держави від російської збройної агресії, виконуючи найскладніші та найвідповідальніші завдання.

– Євгеній – це товариш, на якого завжди можна покластися, ініціативний, відповідальний, відданий службі. Він завжди був кращим серед кращих в поліції охорони, мав найвищі показники в роботі, таким залишається і в лавах Збройних сил, – розповідають колеги військовослужбовця.

Вдома у Євгенія лишилися батьки, дружина та доньки. Вони щодня переживають за нього та чекають найшвидшого повернення.

– З дитинства він виховав у собі серйозність, рішучість, наполегливість. Тож я знала від початку, що Женя не стоятиме осторонь, підтримала його рішення йти захищати та благословила на Перемогу. Звісно, хвилююся за сина і щодня молюся за мир в Україні, – розповідає Любов Петрівна, мама захисника.

Колектив Управління поліції охорони сподівається, що після Перемоги, яку ми всі очікуємо з нетерпінням, а наші військові невпинно наближають, Євгеній повернеться до батальйону та продовжить службу в рядах поліції охорони.