9 березня в день народження Тараса Шевченка серед учасників збору  #лютийдонат в прямому ефірі на youtube каналі НБУ розіграють 24 ексклюзивні памʼятні монети і колекційні банкноти Національного банку України з підписами керівників держави та ЗСУ. Приєднуйтесь за посиланням https://youtube.com/live/AGYQJMdYjV0?feature=share, початок 9 березня об 11:00.

Про це інформує пресслужба ПриватБанку, передає ChesnoNews.

11 безпілотних комплексів “ЧАКЛУН” – саме стільки дронів допомагатимуть нашим оборонцям на фронті виявляти та нищити ворога завдяки учасникам благодійного збору #лютийдонат, який НБУ ініціював спільно з United24 та в партнерстві з ПриватБанком.

Ми планували зібрати кошти на 10 безпілотників, але тепер зможемо передати армії 11, адже всі разом ми зібрали 11 789 100 грн! Лише за 10 днів – з 24 лютого до 5 березня, лютимидонатами через зручні сервіси ПриватБанку підтримали наших захисників майже 31 000 українців. Дякуємо за підтримку наших захисників. Разом до Перемоги!

Як і обіцяли, серед учасників, які задонатили щонайменше 300 грн, ми розіграємо 24 подарунки. Один із них – набір пам’ятних монет “Державні символи України”, гарантовано отримає учасник, який задонатив найбільшу суму одним платежем. Крім того, учасники, які задонатили по 100 тис грн, отримають додатковий подарунок від Голови НБУ – пам’ятну банкноту “ПАМ’ЯТАЄМО! НЕ ПРОБАЧИМО!”, що була презентована напередодні річниці повномасштабного вторгнення.