Інцидент стався 9 березня, близько 16:00 години, на вулиці Незалежності в Умані. Як з’ясувалося, водій Renault не припаркував свій транспортний засіб належним чином – не поставив ручне гальмо, в результаті чого машина почала котитися та зіткнулася з іншими авто. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав, але транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Інспектори сектору реагування патрульної поліції склали на 24-річного водія протокол за порушення статті 124 (Порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Основна порада для водіїв – завжди ставте свій автомобіль на ручне гальмо перед тим, як вийти з машини. Це допоможе запобігти небезпечним ситуаціям, які можуть виникнути в разі, якщо авто почне котитися.

Не забувайте, що безпека на дорозі – це не тільки питання дотримання правил дорожнього руху, але і здатність водіїв забезпечувати безпеку пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Тож будьте обачні на дорозі й пам’ятайте, що ви не тільки відповідальні за своє життя, але й за життя інших людей.