При пошуках газового гриля особливо важливий набір функцій, який пропонує модель. Хоча кілька років тому гриль на газу був досить непопулярним, зараз саме такі пристрої дуже популярні серед професіоналів. Навіть ті, хто раніше сумували за типовим смаком деревного вугілля, сьогодні навряд чи помічають різницю у смаку між вугіллям і газом. Адже аромат серпанку, який виникає під час смаження на вугіллі, можна легко створити на газовому грилі за допомогою правильного способу смаження.

Якщо ви обираєте газові грилі для дому, радимо вам звернути увагу на інтернет-магазин Grillex.com.ua, де ви знайдете не тільки великий асортимент різноманітних грилів, а також всі необхідні аксесуари до цього процесу.

Переваги газового гриля в порівнянні з вугільним

  1. Швидке та нескладне приготування страв.
  2. Коротка фаза розігріву, адже газовий гриль одразу готовий до використання.
  3. Температуру дуже легко регулювати.
  4. Підходить для тих, хто не має досвіду роботи з барбекю.
  5. Різні способи приготування (гриль, запікання, приготування піци на спеціальному камені).
  6. Низьке забруднення димом, що не створить проблем з сусідами.
  7. Відсутність утворення шкідливих речовин.
  8. Високий рівень безпеки.
  9. Менший ризик травм порівняно з електричними або вугільними грилями.

Усі газові грилі перед продажем підлягають обов’язковому тестуванню та перевірці на наявність дефектів.

Пропан чи природний газ?

Газовий гриль працює на зрідженому газі, який можна придбати практично скрізь. Газовий балон під’єднується до пальника за допомогою шлангів. У газовому пристрої їжу нагріває не газове полум’я, а пальники нагрівають металеві стрижні, пористі лавові камені чи подібний електропровідний матеріал. Він розташований безпосередньо під грилем, тому пристрій готовий до використання майже одразу після запалювання конфорок.

За допомогою регулятора температури ви можете індивідуально регулювати температуру, щоб отримати ідеальну робочу температуру для кожного виду м’яса. Більші по розміру барбекю використовують кілька конфорок, які також можна вмикати окремо. Це створює кілька температурних зон, так що різні страви можна смажити одночасно.

Зазвичай газовий гриль працює на пропановому газі з пляшок, але все більше і більше споживачів мають підключення до природного газу, що дозволяє смажити страви на природному газі. Навіть класичний газовий барбекю можна перетворити на такий гриль за допомогою комплекту природного газу, виготовленого з газових сальників.

На сайті магазину “Гріллекс” ви знайдете каталог грилів та аксесуарів, які вдосконалять роботу вашого пристрою і ви будете робити це із задоволенням.