Попит на фальшиві документи серед наших несвідомих громадян просто вражає. Незважаючи на те, що чи не кожен день у ЗМІ з’являється інформація про те, що правоохоронці виявляють підробні документи, це не зупиняє інших відчайдух випробувати свою долю.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області, передає ChesnoNews.

Лише кілька днів назад ми писали про підробні посвідчення водія які були вилучені на Сумщині, Рівненщині в інших областях, а сьогодні таж історія вже трапилася в Черкасах.

Молодий чоловік звернувся до сервісного центру МВС №7141, щоб обміняти своє водійське посвідчення на нове, у зв`язку з закінченням його терміну дії. Однак, в реєстрах МВС ніде й сліду не було про вказаний документ та й сам бланк посвідчення викликав багато запитань.

Після ретельного огляду фахівцями з`ясувалося, що документ підробний, а його власнику тепер доведеться відповідати за законом.

До речі, за весь 2022 рік в Черкаській області було виявлено 6 підроблених ПВ. А лише за два місяці поточного року це вже четвертий випадок.

Сервісні центри МВС звертають вашу увагу, що єдиний законний спосіб отримати дійсне посвідчення водія — це самостійно пройти 2 курси навчання в акредитованій автошколі та успішно скласти теоретичний та практичний іспити в сервісному центрі МВС.

Не дайте себе обманути. Будьте відповідальними!