Шалений темп життя сучасної людини вимагає щоденного піклування про своє здоров’я. Однією з важливих умов активного довголіття є вміння протистояти стресу. До ефективних інструментів, які допомагають зберігати спокій і внутрішню гармонію, належать здорове харчування, регулярні фізичні вправи та нутрицевтики для здоров’я нервової системи.

Що таке нутрицевтики для нервової системи?

Нутрицевтики — це вітамінно-мінеральні комплекси, які містять екстракти натуральних біологічно активних речовин. Виготовлені у формі звичайних і жувальних таблеток, капсул, саше та порошків, ці дієтичні добавки сприяють стабільному функціонуванню нервової системи і, як результат, усього організму.

Нутрицевтики для нервової системи забезпечують щоденне надходження мікро- та макроелементів у тій концентрації, яка необхідна для профілактики численних захворювань. Вони допомагають поліпшити загальне самопочуття, підвищити якість життя та запобігти розвитку хронічних патологій.

У яких випадках варто розпочати прийом нутрицевтиків для нервової системи? Показаннями для застосування вітамінно-мінеральних комплексів є:

  • активна розумова діяльність, яка потребує підтримки когнітивних функцій (зокрема, підготовка до іспитів, зміна професії, підвищене навантаження тощо);
  • погіршення концентрації уваги та пам’яті внаслідок вікових змін;
  • ризик розвитку дегенеративних патологій нервової системи;
  • початкова стадія церебрально-судинної деменції;
  • периферійні полінейропатії;
  • енцефалопатії судинного генезу;
  • порушення метаболізму;
  • серцево-судинні захворювання (гіпертонічна хвороба, ІХС та ін.).

Дієтичні добавки стануть незамінними за наявності мальабсорбції та порушення всмоктування поживних речовин. Також вони будуть корисними під час підготовки до вагітності та виношування плода.

Широкий асортимент нутрицевтиків пропонує офіційний дистриб’ютор ANTI AGING. Сучасні дієтичні добавки допоможуть оптимізувати обмінні процеси в організмі, зберегти когнітивні функції та захистити нервову систему від негативного впливу навколишнього середовища.

Переваги нутрицевтиків для нервової системи

Вітамінно-мінеральні комплекси містять компоненти, які беруть безпосередню участь у синтезі енергії, обміні речовин та гормонів, роботі ферментативних систем. У складі нутрицевтиків відсутні лактоза, глютен і соя. Їх можна назвати універсальними добавками та призначати вагітним, жінкам у період лактації, вегетаріанцям і веганам.

Якщо ви піклуєтеся про себе, нутрицевтики для здоров’я нервової системи стануть вашими надійними помічниками. Підтримайте свій організм — та сміливо крокуйте до активного довголіття!