Коли доводиться готуватися до дня народження уже майже дорослої дитини, виникає чимало труднощів. Організація свята, підбір подарунків — усі ці нюанси є важливими, щоб результат припав до душі винуватцю свята. Як догодити підлітку та на які подарунки звернути увагу в процесі підготовки до святкування, розкажемо в цьому матеріалі.

Презенти для сучасного хлопця чи дівчини

Здивувати підлітка складно, адже діти XXI століття уже бачили майже все. Проте щодня світ поповнюється різноформатними новинками, які точно стануть вдалим подарунком.

  1. Смарт гаджет. Попит мають смартгодинники, які майже повністю можуть замінити смартфон, та фітнес-браслети. Останні відрізняються компактністю та широким набором функцій для відстеження щоденної активності, оцінки якості сну та підтримки організму у формі. Доступні найрізноманітніші дизайни та модифікації, щоб задовольнити вподобання навіть найпримхливішого юнака чи дівчини.
  2. Навушники. В асортименті є бездротові, дротові, радіомоделі. По типу можна вибрати вакуумні, накладні, повнорозмірні, напіввідкриті. Тобто знайти сучасний варіант для підлітка, який обожнює музику чи комп’ютерні ігри буде нескладно. Труднощі можуть виникнути та етапі вибору конкретного різновиду. Щоб цього не трапилося, краще максимально точно дізнатися, що подобається адресату.
  3. Квадрокоптер. Вдалий вибір для підлітка, який захоплюється фото- та відеозйомками. З висоти пташиного польоту можна робити вражаючі фото та знімати ефектні ролики. До того ж це максимально сучасна іграшка для дорослих, яка дарує незабутні емоції.

Вибираючи подарунок, обов’язково потрібно врахувати захоплення адресата та особливості його мікровсесвіту. Широкий вибір товарів для подарунка ви знайдете на сайті allo.ua. Головне — підібрати презент, який відгукнеться в серці дитини.

Подарунки поза часом та модою

Але не гаджетами єдиними можна дивувати іменинників. Є безліч цікавих презентів, які ніколи не втратять своєї актуальності. Серед них:

  1. Цікава книжка, яка відповідатиме вподобанням хлопця чи дівчини. Сучасні видавці пропонують розкішні серії, а автори — карколомні сюжети. Хороша книга сподобається книгоману та завжди нагадуватиме про вашу увагу до його свята.
  2. Квитки в кіно, на пейнтбол чи заміський відпочинок в спортклубі. Насправді варіацій активного проведення часу є дуже багато. Відтак, день на природі чи за улюбленим заняттям — вартий уваги та грошей подарунок.
  3. Ролики, скейтборд чи електротранспорт. Кожен із цих варіантів буде вдалим, бо відкриє для підлітка світ активних розваг. Адже крім планшетів та смартфонів, це життя сповнене великої кількості сюрпризів та можливостей, від яких не варто відмовлятися.

Вибирайте подарунки з любов’ю. Беріть до уваги хобі та стиль життя адресата. Сплануйте фінансову складову та не забувайте, що найкращий презент — це увага. А її не купиш ні за які гроші.