У Дитячому парку в центрі Черкас ремонтують сцену. Як повідомили у КП «Дирекція парків», комунальники готуються відкрити локацію для проведення невеликих мистецьких заходів.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«З ініціативою виступив департамент освіти та гуманітарної політики, і ми її підтримали, адже всім черкасцям надзвичайно сподобалися заходи Мистецького Хрещатика, що відбувалися до воєнного стану на вулиці Хрещатик щовихідних протягом всього літа. Тоді там могли виступати дитячі колективи, проводились художні пленери, митці області представляли свою творчість. Через воєнний стан зараз усі масові заходи заборонені, однак людям треба якось відволікатись від важких буднів. Тому у дитячому парку ми створимо таке місце для творчого проведення часу», – зазначив директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Нині роботи ведуться швидкими темпами. Стару сцену розібрали, зараз проводиться капітальний ремонт: украдається новий дерев’яний брус, просочується спеціальними розчинами проти гниття, зробили вентиляційні люки, щоб підніжжя сцени добре провітрювалось і не пліснявіло, відремонтували та пофарбували лавочки. На черзі – ремонт та фарбування стін.

У «Дирекції парків» наголошують, що локація буде доступною для всіх охочих з середини весни і до останніх теплих днів восени.

Додамо, що зараз ремонти матеріальної частини та обрізка і облаштування клумб і декоративних насаджень триває в усіх парках міста.