Поліцейські охорони відпрацювали звернення за спецлінією «102» про конфлікт між громадянами.

Про це інформує пресслужба Управління поліції охорони в Черкаській області, передає ChesnoNews.

У неділю, 9 квітня, близько дев’ятої години ранку на спецлінію «102» надійшов виклик, за яким, для з’ясування обставин, виїхала група реагування поліції охорони.

Негайно прибувши за вказаною адресою, до правоохоронців звернувся заявник із проханням про допомогу. Поліцейськими було встановлено, що напередодні ввечері, заявник та його «горе-гості» розпивали спиртні напої. Між ними стався конфлікт, в ході якого господар помешкання отримав тілесні ушкодження та був змушений йти ночувати в інше місце, аби й далі не наражати себе на  небезпеку. Молодики поводилися вкрай зухвало, погрожуючи фізичною розправою.

На момент прибуття групи реагування Управління поліції охорони в Черкаській області, в помешканні сторонніх осіб не було.  Вжитими пошуковими заходами та завдяки належній підготовці, правоохоронцям вдалося виявити, а потім і затримати зловмисника, який, побачивши поліцейських, намагався втекти. Під час проведення перевірки з’ясувалося, що чоловік 1980 року народження, мешканець м. Сміла Черкаської області перебуває в активному розшуку органом відділу поліції (м. Сміла) Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області за статтею 185 ч.4 (крадіжка вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного, або надзвичайного стану).

Правоохоронці поліції охорони доставили затриманого до Черкаського РУП.