Подія сталася 17 квітня, близько 18.00 години на автодорозі між населеними пунктами села Веселий Хутір та смт. Чорнобай, Золотоніського району. Зловмисник, погрожуючи ножем, напав на неповнолітнього 17-річного юнака та викрав у нього спортивний рюкзак, в якому знаходились акустична колонка, два зарядні пристрої та мобільний телефон. Після чого зловмисник з награбованим зник з місця вчинення кримінального правопорушення.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєного причетний 27-річний житель села Веселий Хутір, Золотоніського району.

Слідчим відділом поліцейської діяльності №2 Золотоніського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманому оголошено про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

На даний час вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.