На ринку з’явився досить цікавий додаток. Йдеться про утиліту Call Annie, яка дає змогу вести діалоги з ChatGPT у режимі відеоконференції. На поточний момент користувачам доступна лише iOS-версия аплета. Дата виходу Android-версії не називається.

Вірусний чат-бот відображається в додатку у вигляді VR-персонажа з ім’ям Енні. Користувачі можуть спілкуватися з віртуальною жінкою “віч-на-віч”. Запустити додаток можна на мобільному пристрої з iOS 16 або на ПК з macOS 13. За словами розробників, такі обмеження пояснюються складністю алгоритму транскрибування текстової інформації у візуальні ефекти в онлайн-режимі.

За словами розробників мобільного аплета, в режимі відеоконференції спілкуватися з нейромережею ChatGPT набагато зручніше. На запитання користувачів віртуальний аватар відповідає з невеликою затримкою. Таким чином, темп діалогу не просідає. Справедливості заради варто відзначити той факт, що голос асистента Еммі звучить механічно. До слова, вона розуміє українську мову, проте відповідає тільки англійською, іспанською та італійською.