У п’ятницю, 5 травня, о 21.30 на 1+1 Україна вийде другий випуск спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром». У ньому Міністр оборони України Олексій Резніков розповість про найскладніший для нього період повномасштабного вторгнення та відкриє подробиці відрядження в білорусь на перемовини з росією у 2022 році.

Про це інформує пресслужба 1+1, передає ChesnoNews.

Під час інтерв’ю з Дмитром Комаровим Олексій Резніков згадав історичний візит до білорусі на перемовили з росією в перші дні повномасштабного вторгнення та розкрив подробиці, які досі залишались за кадром новинних сюжетів. «Нас могли по дорозі взяти в заручники або по дорозі вбити, і на цьому все. Добиралась ми туди цікаво. Вже можна це розкрити. Вони пропонували, що нам зроблять коридор, і через окуповану частину, ми до них заїдемо. Ми відмовились і сказали, що доберемось так, як вважатимемо за потрібне», – згадує Міністр оборони.

У випуску «Рік. За кадром» Олексій Резніков розповість, як організовувалась ця поїздка та яким чином українська делегація врешті потрапила в білорусь.

Також в інтерв’ю Комарову Міністр оборони розповів, який момент був найскладнішим для нього з початку повномасштабного вторгнення. «Це було рівно на 21 день повномасштабного вторгнення. Ці три тижні я практично не спав. Я зрозумів, що вже не маю сил. Було невиправдане очікування, що 2-3 тижні і це має скінчитись. Кожен раз, коли чекаєш, що воно має закінчитись, а воно не закінчується, то ось це шалено виснажує», – поділився Олексій Резніков.

Олексій Резніков поділиться з Дмитром й особистими подробицями. Міністр оборони розповість, де знаходиться його родина, та як він підтримує свій психологічний стан.

Який момент з початку повномасштабного вторгнення був найскладнішим для Міністра оборони, як пішов на дно крейсер «Москва» та де знаходиться клон цього корабля, дивіться у новому випуску спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром». Прем’єра 5 травня о 21.30 на 1+1 Україна.