Безпека і комфорт на міських автошляхах – важливий напрямок роботи для міської влади. Саме тому у Черкасах паралельно із ремонтом доріг на міських вулицях оновлюють розмітку.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Роботи виконує КП «ЧЕЛУАШ» Черкаської міської ради. Працюють переважно у нічний час, коли немає інтенсивного руху транспорту. Дорожню розмітку наносять як фарбою, так і пластиком», – розповів директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергій Отрешко.

Дорожню розмітку вже нанесли на вулицях Хрещатик, О.Дашкевича, Небесної Сотні, Замковий узвіз, Верхня Горова, Байди Вишневецького. Тривають роботи на вул. Митницькій. Найближчим часом заплановано нанесення на вулицях Грушевського, Пушкіна, І.Франка, Університетській.

«Якісна дорожня розмітка – запорука безпеки дорожнього руху як для водіїв, так і для пішоходів. Тому доручив комунальникам приділити цьому питанню особливу увагу. У цьому році плануємо оновити дорожню розмітку на кількох десятках міських вулиць», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.