Професійне навчання на підставі ваучера – одна з найзатребуваніших активних програм служби зайнятості. Це реальна можливість підвищити власну конкурентоспроможність та працевлаштуватися.

Про це інформує Відділ організаційно-інформаційної роботи ОЦЗ, передає ChesnoNews.

За якими професіями може бути виданий ваучер? Зараз цей перелік нараховує 70 професій та спеціальностей зі сфери ІТ-технологій, будівництва, транспорту, освіти, медицини, сільського господарства, соціального обслуговування тощо.

Повний перелік професій, за яким може бути виданий ваучер: https://is.gd/qjIfuw.

Нагадуємо, ваучер на навчання видається службою зайнятості визначеним категоріям громадян, які не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні та відповідають певним вимогам.

Якщо вас зацікавила можливість отримати ваучер на навчання, звертайтеся до структурних підрозділів Черкаського обласного центру зайнятості.

Черкаська обласна служба зайнятості надає консультації з питань отримання ваучера за тел. (093) 1617861, (063)0548303, онлайн  за допомогою телеграм-каналу Черкаського обласного центру зайнятості  https://t.me/Pidtrimka_klientiv.

Консультації з питань пошуку роботи та реєстрації в службі зайнятості, можна отримати онлайн на Тelegram-каналі Черкаської обласної служби зайнятості: https://t.me/Pidtrimka_klientiv, а також за номерами телефонів «гарячої лінії»: +38 (093) 1617861; +38 (068) 2212174.