Завдяки пожертвам клієнтів ПриватБанку до благодійної програми “Допомога шпиталям та медзакладам України”, яку реалізує благодійний фонд банку «Допомагати просто!», Черкащина отримала сучасне медичне обладнання на 4,1 млн грн для лікування постраждалих у ракетному обстрілі в Умані.

Про це інформує пресслужба фінансової установи, передає ChesnoNews.

Зокрема, КНП Черкаська обласна лікарня, яка взяла на себе надання екстреної допомоги постраждалим в Умані, отримала систему фіксації черепа, два апарати ШВЛ експертного класу з капнографами та дві медичні реанімаційні каталки. Це обладнання пришвидшить одужання пацієнтів, які отримали поранення в результаті влучання російської ракети в житлову багатоповерхівку в Умані.

“Ми вдячні всім, хто долучився до благодійності, та благодійному фонду ПриватБанку за надання сучасного обладнання. Ми відразу запустили обладнання в роботу, укомплектувавши відділення екстреної медичної допомоги, інтенсивної терапії та цереброваскулярної патології. Сьогодні як ніколи важливо поліпшувати якість надання медичної допомоги, зі свого боку лікарня продовжить докладати максимум зусиль для осучаснення медичних послуг”, – поділився Віталій Шило, директор КНП Черкаська обласна лікарня.

Програма “Допомога шпиталям та медзакладам України” була започаткована у червні минулого року, і українці вже перерахували майже 65,5 мільйонів гривень на медичне обладнання, медикаменти, витратні матеріали для українських лікарень у різних регіонах України.

Ставши меценатом благодійного фонду “Допомагати просто!”, кожен може зробити свій внесок та допомогти тим, хто потребує цієї допомоги найбільше. Долучитися до благодійної програми “Допомога шпиталям та медзакладам України” чи до іншої з переліку чинних можна в декілька кліків у розділі «Добро» Приват24, терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку, на сайті dobro.privatbank.ua, а також благодійні внески приймають у касах відділень банку.