Організований у Черкасах DonorUA ArtProject тривав протягом 10 днів і змотивував 390 людей приєднатися до донорського руху. Саме стільки нових реєстрацій відбулось у системі ДонорUA, де зручно планувати свої донації та допомагати людям. Всього виставку, яка проходила у ТРЦ DEPOt center (бульвар Шевченка, 385) відвідали понад 50 000 осіб.

«Цією виставкою ми через мистецтво хотіли і привернули увагу людей до донорства, адже це про життя, красу та культуру. Ми вдячні кожному, хто здає кров і популяризує цю норму», — наголосила засновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірина Славінська.

Міжнародний фестиваль-конкурс DonorUA ArtProject поєднав мистецтво та донорство під гаслом «Донорство — це про життя». Цей проєкт набув загальноукраїнського масштабу — найкращі роботи, відібрані журі, вирушили у подорож країною. Виставка проїхала 15 обласних центрів, охопивши, за підрахунками, понад пів мільйона глядачів.

Довідково: Здати кров у Черкасах можна за адресою вул. Гоголя, 242 на Черкаській обласній станції переливання крові (Biopharma Plasma), а знайти усю необхідну інформацію щодо донорства — на сайті ДонорUA.