У Тіньківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відкрили меморіальну дошку пам’яті усіх випускників закладу, які віддали своє життя за свободу України.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

На меморіальній дошці зображений загиблий Герой Олег Прудкий, який за покликом серця пішов боронити рідну країну від російської орди, за що віддав найцінніше – своє життя.

На відкритті меморіальної дошки були присутні товариші, рідні бійця, колеги, односельчани, учні та вчителі, а також представники Чигиринської міської громади.

Олег Прудкий – капітан поліції, старший інспектор 4-го відділу з проведення спеціальних операцій (штурмового) управління «КОРД» ГУНП в Черкаській області, загинув 22 травня 2022 року на 35-у році життя під час обстрілу російською армією Запорізької області.

«Олег — один з тих Героїв, якому ми щодня маємо дякувати за ясне сонечко та блакитне небо, за віру в перемогу. Ми пам’ятатимемо його як сміливого бійця, вірного друга та доброго хлопця. Обіцяємо, що вороги за це заплатять»,— сказав Іван Давиденко.

Немає нічого важливішого, ніж життя людини, а життя, яке віддане за свою Батьківщину, набуває величного сенсу.

Завдяки таким хлопцям: сміливим, відважним та нескореним, – наша Україна була, наша Україна є та буде.

Пам’ятаймо, що наші Герої живуть серед нас та з небес дивляться на наші вчинки, спостерігають за тим, як ростуть їхні діти та як ми продовжуємо їхню справу.

Пам’ятаємо. Переможемо. Заради світлої пам’яті полеглих воїнів та мирного майбутнього! Героям Слава!