Кожна жінка хоч раз у житті не знала, як вибрати подарунок для чоловіка, який би дійсно припав йому до душі та був по-справжньому цікавий. І якщо саме ви опинилися в подібній ситуації, то радимо вам не бігати по магазинах в пошуках ідеального подарунка, а обрати якесь яскраве враження від bodo. Ну а для того, щоб вам було простіше вибирати презент для свого чоловіка, ми розкажемо по яких саме критеріях вам краще це робити.

Для тих, хто любить активний відпочинок

Якщо ваш чоловік полюбляє спорт або активні розваги, то вам варто обрати для нього один з наступних подарунків:

  • Мотодрайв на ендуро

На вашого чоловіка чекає заїзд по спеціальній трасі з різними видами перешкод. Ідеальний варіант для тих, хто любить швидкість та адреналін.

  • Вейкбординг на канатці

Якщо ваш чоловік любить саме водні розваги, то радимо вам цей варіант. Він зробить кілька заїздів на спеціальному борді, а також навчиться робити на ньому елементарні трюки.

  • Тролейний парк

Доволі цікавий сертифікат, який дозволить вашому коханому пройти повітряний маршрут певного виду складності та весело провести свій час.

Для релаксу

Гарною ідеєю буде подарувати своєму коханому сертифікат, який допоможе йому розслабитися та якісно відпочити, наприклад:

  • Spa догляд для тіла

Ваш чоловік на собі відчує, що таке справжній релакс, адже на нього чекатиме цілий комплекс процедур: масаж, розпарювання у фітобочці, точкове розминання стоп, пілінг і тому подібне.

  • Вікенд у купольному готелі

На такий відпочинок ви можете відправитись разом, адже в вашому розпорядженні буде не тільки гарний номер на березі Київського моря, а ще й цікаві активності та чудовий краєвид.

  • Сабай-масаж

Від такого масажу ваш чоловік точно отримає задоволення, а ще він позитивно вплине не тільки на його настрій, а й на здоров’я.

Нові враження

Якщо ви хочете, щоб ваш чоловік не тільки зрадів подарункові, а ще й отримав якісь нові знання чи навички, то вам варто вибрати щось з наступних ідей:

  • Майстер-клас боксу

Ваш коханий відправиться на індивідуальне заняття з досвідченим тренером і хто знає, можливо саме бокс стане його наступним хобі.

  • Дегустація віскі

Ідеальний варіант подарунка для тих чоловіків, хто дійсно полюбляє цей солодовий напій. Ваш чоловік не тільки спробує кілька сортів віскі, а ще й навчиться розрізняти їх за кольором та смаком.

  • Татуювання

Якщо ваша друга половинка давно мріяла зробити собі татуювання або якщо хоче вкотре це зробити, то вам варто розглянути також і цей варіант. Тим більше з таким сертифікатом ви точно можете не сумніватися в якості отриманого результату.

Сподіваємося, що ви зрозуміли принцип вибору сертифікату і зможете обрати для свого чоловіка дійсно щось цікаве та незабутнє!