Поліцейські затримали 23-річного хлопця на вулиці Садовій в Умані. Він зізнався, що неподалік розміщував закладки з наркотиками. Слідчі розслідують кримінальне провадження.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Протиправну діяльність чоловіка викрили слідчі та оперативники Уманського райуправління під час комплексного відпрацювання в місті Умані. У ході поверхневої перевірки у порушника виявили один згорток з наркотичною речовиною, ймовірно канабісом. Разом з тим 23-річний уродженець Донецької області зізнався правоохоронцям, що розміщував наркотики шляхом «закладок» та вказав місце, де вже встиг розмістити. Поліцейські вилучили ще чотири згортки з невідомою речовиною, схожою на амфетамін.

Усе вилучене направили на експертизу. Фігуранта затримали у процесуальному порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному тримання під вартою строком на 60 діб з правом внесення застави.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.