Уманська окружна прокуратура разом з піднаглядними їй органами поліції продовжує боротьбу з наркозлочинністю. Лише упродовж останнього тижня правоохоронцями викрито трьох осіб, які займалися розповсюдженням наркотичних засобів та психотропних речовин.

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури, передає ChesnoNews.

Так, «на гарячому» затримано чоловіка, який розкладав у районному центрі так звані закладки з особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Також у місцевої жительки, котра вже мала проблеми із законом, вилучено понад 30 призначених для продажу згортків з особливо небезпечною психотропною речовиною – PVP.

Ще один уманчанин збував амфетамін та після чергової зустрічі із «покупцем» його діяльність була припинена правоохоронцями.

Усі троє фігурантів кримінальних проваджень затримані, їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та за клопотаннями сторони обвинувачення взято під варту. У разі доведення вини зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.