Гурт КВІНТЕСЕНЦІЯ 15 липня презентував дебютний міні-альбом своїх пісень.

Як розповідають учасники гурту, альбом є доволі суперечливим, так як показує різні стани активної молодої людини, яка ще шукає себе, від щастя до повного відчаю. Також, більшість з треків пронизані темою кохання та взаємовідносин.

Музиканти переконані, що цей міні-альбом може слугувати музичною терапією під час складних моментів в житті молоді, дозволить відчути, що ти не одинокий в своїх почуттях, як хороших, так і поганих.

Про що треки з міні-альбому?

  1. “Самообман”: Відчуття страху та відчаю, намагання прийняти свої складні та неприємні емоції відчаю, навчитись з ними дружити. Самообман, так як ти всередині себе розумієш, що марно страждаєш, і твої страждання того не вартують, ти повинен відчувати щастя.
  2. “Буденність”: Стан, коли все навколо зазвичай бліде. Ніби стерли всі емоції з життя. Ти розумієш що цей стан тебе дуже втомив. Намагаєшся вийти з нього і відчувати щось хороше.
  3. “Без емоцій“: Ти починаєш відчувати щось хороше, ти дуже не хочеш повернутись до стану буденності. Тому дуже плекаєш всі хороші відчуття, що в тебе виникають. Життя без емоцій для тебе це крах. Також ця пісня є дуже особливою та особистою для авторки, вона про любов під час війни. Вона про неможливість мовчати про свої почуття, коли когось любиш.
  4. “Цілуй”: Пісня періоду сповненого щастям життя, коли все стало добре, хоча лишилась згадка про те, що, якщо щось піде не так, ти з цим впораєшся. Також пісня розповідає про коханнячко таке як воно є, в неї зашиті прагнення до пізнання світу та щастячка.

Також на пісню “Цілуй” гурт зняв відеокліп, сценаристкою якого стала фронтгьорл колективу Вікторія Каптановська, оператором-постановником – Макс Федоренко:

КВІНТЕСЕНСІЯ — гурт з Черкас, що раніше мав назву KAVI band. Гурт пише музику в жанрі — інді-рок, їхня творчість сповнена світлом, сенсами та теплом. З їхньою творчістю ти можеш переживати різні періоди свого життя.

До складу гурту входять: Вікторія Каптановська — фротгьорл та сонграйтерка, Бобр (Глєб Плотніков) — ритм гітарист та музичний продюсер, Макс Кравченко — барабанщик та Просто Толік — басист.

Гурт хоче зібрати навколо свого мистецтва спільноту творчих, активних людей, які так само шукають сенси та себе, яких втомлює буденність і вони роблять все для того, щоб жити це життя настільки яскраво і наповнено, наскільки це можливо.

КВІНТЕСЕНСІЯ в соцмережах:

Telegram – http://t.me/kvintesensiia,

Instagram – https://www.instagram.com/kvintesensiia/,

TikTok – tiktok.com/@kvintesensiia,

Facebook – https://m.facebook.com/100022854214649/,

Стрімінгові платформи – https://linktr.ee/kvintesensiia,

You-tube – https://youtu.be/cC7o1fJmVts.