Доступність? Культура? Гугл додатки для Андроїд перетворюють реальність на одну гігантську систему. Досліджуйте світ за допомогою свого пристрою.

Google Tasks

Google Tasks – це додаток для складання списків справ, який дає змогу розбивати великі завдання на дрібніші списки. Кожен список може містити завдання, пов’язані з проектом. Він ідеально підходить для професіоналів, фрілансерів і зайнятих людей. Використовуйте його для документування всіх випадкових завдань, включно з домашньою роботою, дорученнями, справами для дітей і багато іншого.

Одна з найновіших функцій Google Tasks – це можливість автоматично створювати повторювані завдання. Це чудовий спосіб нагадувати про найважливіші щоденні, щотижневі або щомісячні обов’язки.

Щоб налаштувати повторювані завдання в Google Tasks:

  1. відкрийте додаток Google Tasks.
  2. Торкніться наявного завдання або створіть нове.
  3. Натисніть “Додати дату/час” > “Повторювати”.
  4. Виберіть період повторення – день, тиждень, місяць або рік.
  5. Виберіть варіант завершення повторюваного завдання:
  6. “Ніколи”, якщо немає конкретної дати завершення.
  7. “В”, потім виберіть дату, якщо є конкретна дата.
  8. “Після” і виберіть кількість входжень, якщо завдання має тривати певну кількість разів.
  9. Натисніть “ОК” > “Готово”.

Google Lens

Google Lens – це додаток для камери з різними дослідницькими функціями. Він дає змогу “погуглити” будь-який об’єкт, знак або мітку, які ви бачите в навколишньому середовищі, а також миттєво перекладати текст на іншу мову.

Це ідеальний застосунок для одноденної поїздки або відпустки. Зоопарк, музей і навіть місцева бібліотека стають цікавішими місцями для відпочинку.

Ця програма може навіть визначати види рослин. Ви можете виявити щось нове прямо у себе у дворі.

Підсилювач звуку

Підсилювач звуку для Android дає змогу налаштовувати звук за допомогою власного еквалайзера. Для використання цього додатка Google потрібні навушники. Функції, такі як шумозаглушення та посилення, можуть допомогти налаштувати будь-який периферійний пристрій відповідно до ваших уподобань.

Додаток Гугл завантажується і також дає змогу налаштувати кожну сторону звуку окремо для індивідуальної підгонки. Завдяки цій чудовій функції кожна пара навушників може звучати на рівні світових стандартів. Додаток доступний для Android.

Щоб почати використовувати Підсилювач звуку, завантажте застосунок, під’єднайте навушники (дротові або Bluetooth), а потім виберіть “Налаштування” > “Універсальний доступ” > “Підсилювач звуку”.

Гугл Мистецтво і Культура

Якщо ви не мали можливості відвідати Лувр особисто, у вас є чудова можливість насолодитися його пишністю, не виходячи з дому, завдяки додатку Google Arts & Culture.

Ви зможете здійснити віртуальну прогулянку музеями і виставками по всьому світу або ознайомитися з різними добірками, організованими за епохами, стилями і навіть кольорами. Додаток також дає змогу ідентифікувати будь-яку картину, вказавши художника і рік створення всього за кілька секунд.

Ця програма не тільки корисна для того, щоб побачити деякі з найвидатніших творів мистецтва в їхній пишності та особисто. Ви також можете використовувати його для інших кумедних занять, наприклад, щоб перетворити свої селфі на мистецтво, що нагадує найвідоміші класичні твори.

PhotoScan за допомогою Google Фото

Додатки Google можна використовувати для обробки фото. Одним із найкращих додатків для фотографій на Android є Google Photos PhotoScan. З його допомогою ви можете оптимізувати свої улюблені спогади, відсканувавши їх і поліпшивши якість.

Функції обрізки, усунення ефекту червоних очей, контролю відблисків і навіть корекції перспективи ідеально передають найбільш значущі моменти вашого життя, зберігаючи їх у цифровому вигляді назавжди.

Додаток також дає змогу впорядкувати весь сімейний альбом, що робить пошук потрібної фотографії в колекції швидким і зручним.