3 серпня о 14:00 громадська спілка «Твій сімейний лікар» разом з провідними експертами проведуть безоплатний вебінар для лікарів та лікарок Черкаської області: «Як канабіс допоможе пацієнтам і пацієнткам». Усі охочі медики та медикині почують: як, коли та навіщо використовувати медичний канабіс у лікарській практиці.

Українські парламентарі у липні цього року підтримали у першому читанні законопроєкт про легалізацію медичного канабісу. Це додало оптимізму пацієнтським та лікарським спільнотам, які ще з 2017 року активно борються за легалізацію медичного канабісу, що здатен полегшити перебіг тяжких хвороб.

Однак, аби законопроєкт набув чинності, депутати мають ухвалити його у другому читанні, а вже опісля направити на підпис президентові. Це, ймовірно, станеться вже цього вересня.

Часу не так і багато, аби зрозуміти лікарській спільноті, усі тонкощі пов’язані з медичним канабісом. Тож громадська спілка «Твій сімейний лікар» вже зараз розповідає медикам та медикиням, для чого потрібен медичний канабіс, коли та як правильно його виписувати, які препарати найефективніші, з якого віку можна призначати фітоканабіноїди. На ці та десятки інших важливих питань дадуть відповідь:

Дмитро Ісаєв, кандидат біологічних наук, провідний науковий співробітник інституту фізіології імені О.Богомольця НАН України.

Вікторія Мостовенко, громадська активістка, яка знає все про медичний канабіс з власного досвіду.

Як подивитися безоплатний вебінар?

Все просто. Вам необхідно заповнити ось цю коротку форму https://share-eu1.hsforms.com/1RXOg6qobQaa8KlBJrEu4SQfh3vb. Після реєстрації ви отримаєте посилання на вебінар, який стартує 3 серпня о 14:00. Не забудьте поділитися формою реєстрації й зі своїми колегами. Разом ми розберемося у важливій темі для лікарської спільноти й зробимо українців та українок здоровішими.

Громадська спілка «Твій сімейний лікар» активно розвиває лікарські професійні спільноти у 10 областях України. Спілка не лише допомагає олюднювати взаємини між сімейними лікарями й лікарками та їхніми клієнтами й клієнтками, а й активно розробляє безоплатні онлайн-курси. Навчання на цих курсах пройшли понад 10 тисяч працівників та працівниць первинної ланки медицини. Громадська спілка об’єднує лікарство зі всієї України, спонукає до дискусії й до розв’язання важливих питань. Аби, у висновку, українці й українки отримували якісні медичні послуги. Долучайтесь до нашої спільноти у Viber, Facebook та YouTube.