4 серпня юнацька команда черкаського ФК ЛНЗ зіграла матч другого туру Чемпіонату України U-19. Перший гол, перше вилучення, вимушена годинна перерва через повітряну тривогу… Гостьовий поєдинок черкасців проти однолітків з “Минаю” виявився багатим на події.

Перший тайм пройшов в обопільних атаках, проте більш майстернішими виявилися гравці ЛНЗ, і на 17 хвилині поєдинку перший, історичний, гол забив Олексій Волченко.

Другий тайм активніше розпочали господарі поля, та “запал” деяких гравців вилився в попередження і перше вилучення в грі в складі “Минаю”. Не охололи пристрасті і після вимушеної годинної перерви, викликаної повітряною тривогою. Майже відразу після поновлення гри друге вилучення заробили господарі, а за кілька хвилин “червоне світло” побачив перед собою і гравець черкаської команди.

В подальшому, навіть перебуваючи в меншості, гравці “Минаю” продовжували атакувати ворота ЛНЗ, проте черкасцям вдалося втримати навалу і довести поєдинок до переможного завершення.

Чемпіонат України U-19. 2-й тур. 04.08.2023. 12:00. Львів, стадіон СКІФ.

“Минай U-19” – ЛНЗ U-19 0:1

Гол: Олексій Волченко (17 хвилина)

Склад ЛНЗ U-19: Дубовий, Вівденко, Гриб, Забара, Мазур, Мозоль, Артеменко, Соломка, Суханов (К), Гаврильченко, Волченко. На заміну виходили: Гнатенко, Тесля, Щербак.

Олег Устименко