23 серпня ФК ЛНЗ на полі «Черкаси Арени» провів матч 1/16 VBET Кубка України. Суперником черкасців була сумська «Вікторія».

Порівняно з матчами Прем’єр-ліги тренерський штаб ЛНЗ вдався до кадрових ротацій. В запасі залишились Пеньков, Муравський, Наумець, Савін, Хамелюк, Прядун, поза заявкою опинився Стасюк, Натомість з перших хвилин вийшли Самойленко, Тищенко, Копил, Нич, вперше в сезоні на поле вийшов Тарасенко, дебютував в першій команді юний Вівденко, на незвичній позиції опорного півзахисника грав Бойко.

Перший тайм розпочався обопільними атаками, в яких успішнішими виявились сумчани: на 13 хвилині гості повели в рахунку після удару Богдана Мишенка. В подальшому гравці ЛНЗ намагалися вирівняти ситуацію, контролюючи хід гри, а гравці «Вікторії» небезпечно контратакували. Проте, перша половина гри так і завершилась з мінімальною перевагою гостей в рахунку.

Перерва між таймами затягнулася більш ніж на півтори години через оголошену повітряну тривогу.

Другий тайм активніше розпочали черкасці. Активними в атаці були Шестаков, Пасіч, Олійник, Прядун. Та впевнену гру демонстрували захисники і воротар сумчан.

Всі спроби гравців ЛНЗ хоча б зрівняти рахунок та перевести гру в овертайм не увінчалися успіхом. Фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу «Вікторії».

23 серпня 2023 року. VBET Кубок України-2023/2024. 1/16 фіналу. Черкаси. Стадіон «Черкаси Арена».

ЛНЗ (Черкаси) – Вікторія (Суми) 0:1 (0:1)

Гол: 0:1 – 13 Мишенко

ЛНЗ: Самойленко, Насонов, Лопирьонок, Тарасенко (К) (Муравський), Норенков, Бойко, Копил, Тищенко (Олійник), Вівденко (Шестаков), Пасіч (Савін), Нич (Прядун).

Олег Устименко