Всеукраїнський турнір із самбо на честь Героїв Сил спеціальних операцій ЗСУ серед підлітків, кадетів, юнаків та дівчат старшого віку зібрав у Києві юних спортсменів зі всієї України.  Вихованці тренера Червонослобідської громади Олега Джулая – Тимофій Моторний і Єлизавета Гребенюк стали бронзовими призерами змагань.

Участь у турнірі взяло понад 300 спортсменів. Учасники змагалися у трьох вікових категоріях: підлітки віком від 12 до 14 років, кадети та кадетки — 14-16 років, юнаки й дівчата віком 16-18 років.

– Сьогодні ми вшановуємо наших полеглих братів. І нагадуємо собі: їхня смерть – наш стимул здобути перемогу, принагідно знищивши якомога більше ворогів, -зазначив Командувач ССО генерал-майор Віктор Хоренко під час урочистої церемонії відкриття змагань. – І на війні, і в спорті є дві речі, що часто стають вирішальними. Це характер і воля. Хто має сталевий характер – той іде до мети попри будь-які труднощі. Хто має справжню волю до перемоги – здатен здолати найсильнішого ворога. Воїни Сил спеціальних операцій не раз доводили ці тези на полі бою.

І юним спортсменам Червонослобідської громади вдалося гідно виступити у змаганнях та представити свою бойову школу на арені.

Оксана Савіцька