30 вересня ФК ЛНЗ Черкаси у матчі дев’ятого туру VBET Ліги у Рівному зустрічався з місцевим “Вересом”.

З перших хвилин матчу господарі поля намагалися заволодіти ініціативою, та гравці ЛНЗ впевнено загасили наступальний порив рівнян, і почали вибудовувати власні наступальні дії.

В подальшому перший тайм проходив в рівній, позиційній боротьбі здебільшого в центрі поля без небезпечних моментів біля воріт обох команд. За першу половину гри команди завдали всього шість ударів в бік воріт (“Верес” – 2, ЛНЗ – 4), з яких лише один (у виконанні черкасців) – у площину воріт.

Другий тайм розпочався з атак ЛНЗ. Та вже на 51 хвилині арбітр вилучив з поля капітана черкасців Лопирьонка.

Отримавши чисельну більшість, гравці “Вереса” почали частіше атакувати ворота гостей, а черкасці намагалися організовувати контратаки.

У другому таймі гравці “Вереса” завдали в бік воріт ЛНЗ 7 ударів (2 – в площину воріт), черкасці завдали 2 удари в бік воріт господарів поля (1 – в площину воріт), та рахунок в матчі так і не було відкрито.

30 вересня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 9 тур. Рівне. Стадіон «Авангард».

«Верес» Рівне – ЛНЗ Черкаси 0:0

«Верес»: Паст – Шевченко, Курко (К), Кучеренко, Вовченко – С. Шарай (Світюха, 71), Кухарук (Яго, 63), Кучеров, Балан (Гакман, 45) – Марусич (В. Шарай, 71), Гайдучик.

Запасні: Когут, Коркодим, Гагун, Жуліо Сезар, Ковалюк, Хондак.

ЛНЗ: Пеньков – Норенков, Селін, Калюжний, Лопирьонок (К), Стасюк – Олійник (Муравський, 55), Бойко – Пасіч (Тарасенко, 90+4), Прядун (Хобленко, 55), Наумець (С. Шестаков, 68).

Запасні: Самойленко, Насонов, Тищенко, Ковальов, Банада, Савін, Копил, Хамелюк.

Попередження: С. Шарай, 21 – Калюжний, 18, Пасіч, 78

Вилучення: Лопирьонок, 51.

Олег Устименко