Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкасах назавжди попрощалися з Олександром Коваленком, Віктором Алексєєнком та Ігорем Куцовським.

Олександр Коваленко, 42 роки. Старший солдат став на захист Батьківщини від агресора одразу після повномасштабного вторгнення. Служив на посаді старшого сапера інженерно-саперного взводу. Життя захисника обірвалося на Донеччині. Він загинув в ході виконання бойового завдання від обстрілу ворожої артилерії.

Віктор Алєксєєнко, 49 років. Проходив військову службу у одній з військових частин на посаді водія механізованого батальйону. Загинув внаслідок стрілецького обстрілу у Донецькій області.

Ігор Куцовський, 49 років. Служив навідником механізованого відділення. Загинув на Донеччині під час бойового завдання. Він отримав поранення, не сумісне з життям, захищаючи Батьківщину від загарбників.

У Тернівській громаді назавжди попрощалися зі Станіславом Портянком.

Станіслав Портянко, 49 років. Герой віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок, захищаючи Україну.

У Чигиринській громаді назавжди попрощалися з Сергієм Філоненком.

Сергій Філоненко, 28 років. Молодший сержант Збройних Сил України. За час служби Сергій неодноразово отримував відзнаки. Має медалі «За зразкову службу», «Учасник АТО», був нагороджений численними грамотами та подяками від військової частини. Помер у лікарні від тяжких опіків, отриманих в результаті поранень під час виконання бойового завдання.

Співчуття рідним та близьким. Вічна Памʼять Захисникам України!