Після міжнародної паузи на матчі збірних команд відновився регулярний Чемпіонат України. 25 листопада в рамках 15-го туру VBET Ліги ФК ЛНЗ Черкаси завітав у гості до полтавської «Ворскли».

Активніше розпочали матч господарі поля, та гравці ЛНЗ впевнено “гасили” атаки “ворсклян” і небезпечно контратакували.

В другій третині першого тайму черкасцям вдалося вирівняти гру, обидві команди більше намагалися більше контролювати м’яч, не створюючи при цьому реальних гольових моментів біля воріт суперника. Боротьба здебільшого точилася між двома карними майданчиками.

За весь перший тайм гравці обох команд спромоглися нанести в бік воріт суперника по два удари, тільки один з яких (у виконанні черкасців) летів в площину воріт, і пішли на перерву з нулями на табло.

За схожим сценарієм розпочався і другий тайм гри: багато боротьби в центрі при мінімальній загрозі воротам. Найбільш небезпечним моментом став стандарт у виконанні “ворсклян” майже на лінії карного майданчика “фіолетових”, та чудову реакцію продемонстрував Герман Пеньков.

Нічия не влаштовувала жодну з команд. В останні п’ятнадцять хвилин матчу атаки обох команд частіше почали завершуватись ударами (в бік воріт 3:4, в площину 2:0), та відкрити рахунок в цій грі так нікому і не вдалося – нічия 0:0.

25 листопада 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 15 тур. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О. Бутовського.

«Ворскла» Полтава – ЛНЗ Черкаси – 0:0

Попередження: І. Крупський, 52; І. Нестеренко, 89 – С. Шестаков, 58; Д. Норенков, 60

«Ворскла»: Ісенко, Крупський, Пердута (К), Павлюк, Корнієнко, Нестеренко, Челядін, Степанюк, Кане, Якубу (Юрченко, 74), Феліпе (Хрипчук, 87)

Запасні: Домолега, Лукас, Сантана, Черниш, Оденцов, Сердюк

ЛНЗ: Пеньков, Стасюк, Муравський, Ковальов, Норенков, Рибалка, Бойко (К), Олійник (Тищенко, 62), Шестаков, Пасіч, Хобленко (Прядун, 87)

Запасні: Самойленко, Калюжний, Хамелюк, Тарасенко, Насонов, Копил, Банада, Наумець, Лопирьонок, Савін

Олег Устименко