В Чемпіонаті України U-19 з футболу стартувало друге коло змагань. 2 грудня юнацька команда черкаського ФК ЛНЗ в рамках шістнадцятого туру в Одесі зустрілася з однолітками з місцевого Чорноморця”.

Перша половина гри пройшла в рівній боротьбі. Всі спроби команд реалізувати свій атакувальний потенціал втілилися у два голи під завісу тайму. На 38-й хвилині ударом з-за меж карного майданчика ворота ЛНЗ U-19 вразив одесит Олександр Ратушняк. Та вже за п’ять хвилин один з найактивніших в складі черкасців Едуард Суханов зрівняв рахунок.

Майже відразу після початку другого тайму, на 49-й хвилині, матч було перервано через масштабну повітряну тривогу в Україні, яка тривала майже дві години.

Після поновлення гри ініціативою заволоділи господарі поля, і на 58-й хвилині Олександр Ратушняк вивів одеситів уперед.

Після забитого голу “моряки” продовжували атакувати ворота Івана Дубового, а черкасці в своїх контратаках намагалися хоча б зачепитись за нічию. Та рахунок на табло до фінального свистка більше не змінювався.

Чемпіонат України U-19. 16-й тур. 2.12.2023. Одеса. Стадіон СОК «Люстдорф».

«Чорноморець U-19» (Одеса) – «ЛНЗ U-19» (Черкаси) – 2:1 (1:1)

Голи: О. Ратушняк, 38, 58 – Е. Суханов, 43

Склад ЛНЗ U-19: Дубовий, Голіченко, Артеменко, Гаврильченко (К), Оріщенко, Мазур (Соломка, 74), Луценко, Волченко (Щербак, 74), Вівденко, Суханов, Гриб (Бутко, 74)

Запас: Гайдай, Гнатенко, Забара, Тесля

Олег Устименко