5 грудня в Смілі Черкаського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому поліцейському Мельнику Ігорю Олеговичу. Встановили її на фасаді будівлі відділку поліції, де Ігор пропрацював понад дев’ять років.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Подія зібрала родину поліцейського, містян, друзів та колег. Право відкрити меморіальну дошку було надано матері загиблого правоохоронця.

Присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Ігоря Мельника та всіх українських воїнів, які загинули у війні з російськими загарбниками.

“Ігор віддав своє життя за свободу, територіальну цілісність та єдність України. Він з честю виконав свій обов’язок, ставши на захист держави. У нашій пам’яті Ігор залишиться чесною та принциповою людиною, добрим другом та надійним колегою”, — сказав начальник кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Іван Давиденко.

Ігор Мельник – капітан поліції, старший інспектор відділу вибухотехнічної служби ГУНП в Черкаській області. Трагічно загинув 7 грудня 2022 року під час виконання службових обов’язків.