Заступник Міністра молоді та спорту України з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Віталій Лавров відвідав презентацію нового плану дій України в рамках ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд». Віталій Лавров розповів про концепцію проекту «Е-молодь» та запросив міжнародних партнерів з розвитку долучитись до його створення.

Про це інформують в Міністерстві молоді та спорту України, передає ChesnoNews.

«Молодь — це майбутнє будь-якої держави, і ми віримо, що зручний доступ до інформації та можливостей допоможе їм реалізувати свій потенціал», — сказав заступник Міністра.

Він зазначив, що «Е-молодь» — це інструмент для розкриття потенціалу молодих людей. Платформа надасть повну та актуальну інформацію про можливості для молоді в Україні, роблячи інформацію доступною та зрозумілою для всіх.

«Наша ціль — зібрати всю актуальну інформацію про можливості і сервіси для молоді в єдиному місці. Від освіти та працевлаштування до волонтерства та культури — ми хочемо, щоб кожен молодий українець мав доступ до інформації та можливостей», — наголошує Віталій Лавров.

Що включатиме «Е-молодь»?

  •  Єдина база даних для/про молодь, що містить інформацію про їх потреби та досягнення.
  •  Цифрові інструменти участі для громадянської активності.
  •  Актуальні навчальні програми та послуги.
  •  Дані про молодіжні центри, організації та фахівців.
  •  Електронні конкурси молодіжних проектів.

Міністерство молоді та спорту України очолює проект, започаткований у партнерстві з IREX в рамках програми USAID «Мріємо та діємо».