Поліцейські Черкаського районного управління поліції отримали виклик про вчинення домашнього насильства сином відносно батька у селі Худяки.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Вже на місці події правоохоронці почали проводити бесіду з кривдником та попередили, що за вчинене щодо нього будуть складенні адміністративні матеріали. Також під час спілкування поліцейські помітили, що 21-річний чоловік має ознаки наркотичного сп’яніння, а у кімнаті виявили подрібнену речовину рослинного походження ймовірно “канабіс” та саморобний пристрій зовні схожий на обріз.

Речі вилучили й направили на експертне дослідження до Черкаського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Окрім того, слідчі відкрили два кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.